Bilecik’in Gölpazarı İlçesine Karabuğday Değirmeni ve Unlu Mamuller İşletme Projesi hayata geçiyor.
Belediye Başkanı Hayri Suer, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Abdullah Ay ve BEBKA İl Koordinatörü Banu Çiçek ile biraraya gelerek proje hakkında istişarelerde bulundu.
“Ürünler Değerleniyor, Çiftçiler Kazanıyor” projesi kapsamında ele alınan yatırım hakkında değerlendirmede bulunan Başkan Suer;
“Bilecik Sanayi ve Teknoloji il Müdürü Abdullah Ay ve BEBKA İl Koordinatörü Banu Çiçek’i Belediye’mizde misafir ettik. İlçemizdeki 2024 yılı Sanayi yatırımları hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Kalkınma Ajansımızın destekleri ile Gölpazarında ürünler değerleniyor çiftçiler kazanıyor projesi kapsamında Karabuğday değirmeni ve unlu mamuller işletmesi projesine başlıyoruz. İlçemize ve çiftçilerimize şimdiden hayırlı olsun” dedi.