1. Haberler
  2. Manşet
  3. HALİL ELDEMİR GAZETEMİZE GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

HALİL ELDEMİR GAZETEMİZE GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

featured

“SEVELİM SEVİLELİM BU DÜNYA KİMSEYE KALMAZ”


Önceki dönem Sağlık Bakan yardımcısı,  Bilecik AK Parti 1.sıra Milletvekili adayı Halil Eldemir Gazetemize gündemi değerlendirdi.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimleri, Cumhurbaşkanlığı Başkanlık sistemini, Dış politikayı, seçimlerden sonra TBMM’de oluşacak muhtemel tabloyu, 6’lı Masayı,  Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gittiği her il’de farklı konuşmasını, geçtiğimiz günlerde CHP Milletvekili ve adayı Yaşar Tüzün ile ilgili yaptığı konuşmasını, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ile CHP İl Başkanı Metin Yaşar’ın  basın ve sosyal medya üzerinden karşılıklı düellosunu, 15 Mayıs sabahı nasıl bir sabaha uyanacağımızı ve kamuoyunun merak ettiği bir çok soruyu cevaplayan Eldemir, Belediye Başkan vekili Melek Mızrak Subaşı’ya  da mesajlar verdi. “Bilecikliler hizmet bekliyor, bize de merkezi Hükümet olarak bir görev düşerse yapmaya hazırız” ifadelerine yer verdi.

Seçim sistemiyle ilgili olarak da açıklamada bulunan Halil Eldemir hangi partinin kaç oy alarak 2 vekil çıkaracağını, hangi partilerin hangi oy oranları ve yüzdeleriyle vekil çıkarabileceğini Aktardı.

AK Parti Bilecik 1.Sıra Milletvekili adayı Halil Eldemir’in açıklamalarını Gazetemiz ve Haber sitemizden takip edebilirsiniz.