1. Haberler
  2. Manşet
  3. Karadayı: “Bu hizmetsizlik günlerini birlikte aşacağız”

Karadayı: “Bu hizmetsizlik günlerini birlikte aşacağız”

featured

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadyı Bilecik Belediyesine eleştirilerde bulundu. Karadayı, “CHP propaganda aracı olarak kullanılacak etiketleri kestirecek kişi bulamayıp pazar günü belediye personeline bunu yaptıranları kınıyorum.” dedi.

Sosyal medya hesabından Bilecik Belediyesine yönelik eleştirilerde bulunan Başkan Karadayı şunları dile getirdi:

“Bilecik Belediyesinde çalışan tüm çalışanlara ”Memurundan, işçisine” açıkça ifade etmek isterim ki, idare müdürleri tarafından pazar günü zorunlu olarak sabah 10’da Belediyede olacaksınız diye sizleri sorumluluğunuz da olmayan görevleri yaptırmaya kimsenin gücü yetmez. Sizlere bunları yaptıranlara bu pazar iyi bir ders vereceğinize hiç bir şüphe yok.

CHP propaganda aracı olarak kullanılacak etiketleri kestirecek kişi bulamayıp pazar günü belediye personeline bunu yaptıranları kınıyorum. Buradan sizlere söz veriyoruz.28 Mayıs’ı hep birlikte kazandıktan 9 ay sonra yapılacak yerel seçimleri de kazanarak asıl sorumluluklarınızı yerine getireceksiniz. Vizyonunuz ile aziz hemşehrilerimize hep birlikte hizmet edeceğiz. Bu hizmetsizlik günlerini birlikte aşacağız. Vatandaşın emanetine sahip çıkamayanlardan emaneti geri alacağız.

Hep birlikte kazanacağız.”