1. Haberler
  2. Manşet
  3. KAYNAKLAR TÜKENME NOKTASINA GELDİ

KAYNAKLAR TÜKENME NOKTASINA GELDİ

featured
0
Paylaş

Karasu içme suyu hattında meydana gelen arıza çalışmaları devam ediyor.

Geçtiğimiz gün Karaköy mevkiinde meydana gelen arızayı giderme çalışmalarının devam ettiği belirtilirken, Bilecik Belediyesi de vatandaşları su kesintisi olabileceği yönünde uyardı.

“Kaynaklarımız tükenme noktasına gelmiştir” denilerek vatandaşların gerekli tedbirleri almaları hususunda uyarıda bulunuldu.

Konu hakkında Bilecik belediyesinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Belediyemiz sorumluluk sahası dışında kalan ve Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği sorumluluğunda bulunan içme suyu hattında meydana gelen patlak için onarım çalışmaları devam etmektedir.
Karaköy mevkiinde meydana gelen büyük bir patlağı beklenenden daha büyük bir arıza oluşturması nedeniyle şehrimizde su kesintisi meydana gelecektir. Bilecik Belediyesi olarak yerel kaynaklarımızı sonuna kadar seferber etmemize rağmen kaynaklarımız tükenme noktasına gelmiştir. Oluşacak su kesintisi nedeniyle vatandaşlarımızın gerekli tedbirleri almaları önemle rica olunur.

İLGİLİ HABER
thumbnail
Karasu hattında patlak oluştu Belediye vatandaşları uyardı
Haberi görüntüle