AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi öncesi yaptığı açıklamada, ”Bizler Milletimizin ferasetine basiretine ve sağ duyusuna hep güvendik ve daima güveniyoruz.” dedi.
Yağcı, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
”Değerli Dostlar Kıymetli Kardeşlerim; Milletimizin Devletimizin istiklali, istikbali ve istikrarı için önemli bir süreci hep birlikte yaşıyoruz.28 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğana vereceğimiz oy ile yola devam edeceğiz.İnşaAllah Türkiye yüzyılının yolunu açacağız ve geçmişimize bugünümüze ve geleceğimize ilişkin en önemli görevimizi yapmış olacağız.
Bu seçim rastgele bir seçim değil milletimiz için bir dönüm noktasıdır.İnşaAllah Milletimiz ve Devletimiz 2023/2028 döneminde geriye düşmemek üzere farklı bir lige yükselecek ve M.Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkma hedefine çok yaklaşmış olacaktır.
Bizler Milletimizin ferasetine basiretine ve sağ duyusuna hep güvendik ve daima güveniyoruz. İnşaAllah 28 Mayıs günü rehavete kapılmadan sandıklarımızın başına gidip Türkiye Yüzyılının ilk adımını atacağız.Hep birlikte Sayın Recep Tayyip Erdoğanı 13.Cumhurbaşkanımız olarak seçeceğiz ve bu millet ve vatan üzerinde başka emelleri ve hedefleri olanlara bir kez daha gerekli dersi vereceğiz inşaAllah. Hep birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte daha iyiye daha güzele.”