1. Haberler
  2. Manşet
  3. OSMANELİ TURİZMDE FARK OLUŞTURACAK

OSMANELİ TURİZMDE FARK OLUŞTURACAK

featured
Tarihte 18 medeniyete ev sahipliği yapan ve tarihi mekanlarıyla da ilgi odağı olan Osmaneli, turizmde de fark oluşturacak.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan, sosyal medyasından yaptığı açıklamada, ”Yemyeşil doğasıyla, şifalı suları, şırıl şırıl akan Sakarya nehriyle, tarihin izlerini taşıyan mimarisiyle, kültür varlıkları ile kendine hayran bırakan Osmaneli ilçesinde turizme, sanata, kültüre büyük önem veren kıymetli Osmaneli Belediye Başkanımız sayın Münir Şahin beyefendiyi İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak makamında ziyaret ettik.
Yürütmekte olduğumuz Osmaneli İlçe Halk Kütüphanesi, 0-3 yaş bebek kütüphanesi, Gençlik Merkezi, Özel Müzeler, Aya yorgi Kilisesinin Restorasyon ve müze çalışmalarımızı değerlendirerek yerinde inceleme fırsatı bulduk. Ayrıca ulusal ve uluslararası etkinliklerimizi, projelerimizi masaya yatırdık. Bizlere şehrimizin tanımında sağladıkları katkılarından ve desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah el birliğiyle Osmaneli ilçemiz turizmde fark yaratacağından eminiz. Hedeflerimiz bu konuda büyük.” ifadelerini kullandı.