1. Haberler
  2. İlçe Haberleri
  3. Gölpazarı
  4. PAZARYERİ PANAYIRI BAŞLADI “DEVEYE BİNMEK KAÇ TL.?”

PAZARYERİ PANAYIRI BAŞLADI “DEVEYE BİNMEK KAÇ TL.?”

featured

Pazaryeri ilçesinde başlayan panayır renkli görüntülere sahne oluyor.

Söğüt, Gölpazarı, Osmaneli’nin ardından başlayan panayıra vatandaşların büyük ilgi gösterdikleri kaydedildi.

 Uzun yıllardır yapılmayan ancak Belediye Başkanı Zekiye Tekin tarafından İlki geçen yıl yapılan panayır halkın büyük beğenisini kazanmıştı.

 Bu etkinliği geleneksel hale gelen ilk etapta 200 esnafın katılımı ile Panayır yeniden başladı.

26-Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında sürecek olan panayıra daha ilk günden vatandaşların ilgisi büyük olduğu gözlendi.

 Panayırda  adeta ne ararsan var. Çocuklar için çeşitli luna park oyunları, midilli atları, develer, giyim, zücaciye, ayakkabı, gıda, nalburiye ve çeşitli ihtiyaç duyulan eşyalar mevcut olduğu belirtildi.

  Belediye Başkanı Zekiye Tekin, tüm vatandaşların Panayırı gelip görmesini istedi. Luna parkta bulunan tüm eğlencelere biniş ücreti 35 TL, midilli atları ve develere binmek ise 50 TL. olduğu da bildirildi.