1. Haberler
  2. Manşet
  3. STK’LARIN ÖZCAN’A OLAN DESTEĞİ SÜRECEK Mİ?

STK’LARIN ÖZCAN’A OLAN DESTEĞİ SÜRECEK Mİ?

featured

 

Bilecik Üniversitesi’nin kurulması ile değişim ve gelişim gösteren ilimizin kültürel yönden desteklenmesi adına başlatılan ve her hafta Çarşamba günü gerçekleştirilen ‘Tarih ve Kültür Sohbetleri’nin bu haftaki konuğu Rektör Özcan olacak.

Bilecik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde saat 20.00’da gerçekleşen ve şehrin önde gelen isimlerinin de ilgi gösterdiği sohbetlerin bu haftaki konusu ise “Ortadoğu’nun Dünü ve Bugünü”.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdikleri ziyaret vasıtasıyla Özcan’a desteklerini gösteren sivil toplum kuruluşlarının, akademik yıl açılış töreninde yaptığı konuşma ile görevinden ayrılma sinyalleri veren ve Bilecik halkından helallik isteyen Prof. Dr. Azmi Özcan’ı yalnız bırakmayıp, gerçekleşecek sohbete iştirak etmesi bekleniyor. HASAN GÜNER