1. Haberler
  2. Güncel
  3. SUBAŞI “A” TAKIMI İLE SAHAYA İNDİ

SUBAŞI “A” TAKIMI İLE SAHAYA İNDİ

featured

Esnaf  ve Ev ziyaretlerini sürdüren CHP Bilecik Belediye Başkan adayı Melek Mızrak Subaşı, Belediye Meclis Üyesi adaylarının belirlenmesiyle birlikte tam kadro esnaf ve vatandaş ziyaretine çıktı.

Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı ve Milletvekili Yaşar Tüzün ile birlikte ayaklarının tozuyla sahaya inen Belediye Meclis Üyesi Adayları, Kapalı Pazar ziyaretinde vatandaşlarla birebir ilgilenirken tüm vatandaşların her biriyle tek tek konuşarak sohbet etti.

“A” takımıyla ilk kez sahaya inen Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı güçlü ve halkın içinden bir liste oluşturduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“İşimiz Gücümüz Bilecik demeye devam ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi ailemizle Kapalı Pazar’da vatandaşlarımızla buluştuk. Belediye Meclisi Üyesi Adaylarımız da ayaklarının tozuyla sahaya indi. Ekonomik zorlukların hepimizin belini büktüğü bu süreçte, en güzel cevabı halkımız verecek. Kazanan Bilecik, kazanan halk olacak!”