1. Haberler
  2. Güncel
  3. TÜZÜN KİTAP FUARINA KATILDI

TÜZÜN KİTAP FUARINA KATILDI

featured

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel yönetimler başkan yardımcısı, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün kitap fuarına katıldı.

Amasya ilinde bir takım ziyaret ve temaslarda bulunan başkan yardımcısı Tüzün, Merzifon 8’inci kitap fuarının açılışına katıldı.

“Edebiyatın ışığında büyüyen bilinçli nesillerin yetişmesi adına bu anlamlı buluşmaların devam etmesini temenni ediyoruz.” sözlerini kulanan Tüzün şu ifadelere yer verdi:

“KELİMELERİN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜNÜ HİSSETTİK”

“Kültür ve edebiyatın kalbinin attığı Merzifon 8. Kitap Fuarı’nın açılışına katılmaktan büyük memnuniyet duyduk. Kitapseverlerle bir araya gelerek, kelimelerin birleştirici gücünü hissettiğimiz organizasyonun hayata geçmesinde emeği geçen Merzifon Belediye Başkanımız Alp Kargı’ya, kültüre ve sanata verdiği değer, destek ve vizyoner yaklaşımı için gönülden teşekkür ediyoruz. Edebiyatın ışığında büyüyen bilinçli nesillerin yetişmesi adına bu anlamlı buluşmaların devam etmesini temenni ediyoruz.” Diğer yandan fuara bölge Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarının yanısıra; Milletvekili Yaşar Tüzün’e eşi Aysel Tüzün de eşlik etti.