BAŞKAN KARABIYIK İL BAŞKANLARI TOPLANTISINDAYDI

featured

Ak Parti İl Başkanları toplantısı Ak Parti Genel Merkezi’nde düzenlendi.

Ak Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, İl Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit ve İl Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ ın Ak Parti’ye dönüşünden sonra katıldığı ilk İl Başkanları toplantısına katıldı. Toplantıda partinin kongre süreci ve 15 Temmuz gündemi görüşüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen İl Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdarolu’nun partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasına tepki için başlattığı yürüyüşe yönelik eleştirilerde bulundu.

Erdoğan, il başkanlarıyla daha sonra çeşitli vesilelerle bir araya geldiklerini anımsatarak, kendisinin de katıldığı en son genişletilmiş il başkanları toplantısının 18 Nisan 2014’te mahalli seçimlerin ardından, gerçekleştirdiklerini

kaydetti.

“GİTTİĞİNİZ YOL KANDİL’İN PENSİLVANYA’NIN YOLUDUR”

Özellikle ülkeye ve millete olan muhabbetlerinden şüphe duymadıkları MHP’nin, kritik konularda gösterdiği olumlu ve sağ duyulu duruşa bakıldığında, CHP’nin ve aynı çizgideki çevrelerin konumunun çok daha açık bir biçimde görüldüğüne işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:

 “Meselenin muhalefet değil, siyaset değil, memleketinin bekası meselesi olduğunu görerek, ülkesinin ve milletinin yanında yer alan herkese bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyorum. CHP’nin temsil ettiği çizgi, artık siyaseten muhalif olma, siyaseten farklı duruş sergileme, siyaseten farklı söylemde bulunma boyutunu aşmıştır. Terör örgütleriyle ve onları özellikle ülkemizin üzerine kışkırtan güçlerle birlikte hareket etme noktasına geldiğini görmek durumundayız. Geçmişlerindeki millete rağmen siyaset yapma anlayışları sebebiyle demokrasi sicilleri zaten bozuk olanlar şimdi işi bir adım daha ileriye götürüp millete karşı siyaset yapmaya başlamışlardır.


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir