1. Haberler
  2. İlçe Haberleri
  3. Bozüyük
  4. Benzinlikte silahlar patladı

Benzinlikte silahlar patladı

featured
0
Paylaş

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yaşanan olayda  3 kişi yaralandı.

Olay, İsmet İnönü Caddesi üzerindeki bir petrol istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre istasyona gelen iki kardeş ile görevli personel arasında henüz bilinmeyen bir nedenle sözlü tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine olay yerinde bulunan bir polis memuru kavgayı ayırmak için müdahale etti.

Arbede sırasında iki kardeşin bıçakla saldırdığı ve polis memurunu yaraladığı öğrenildi. Polis memurunun ise kendini savunmak amacıyla silahını kullandığı iddia edildi.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralanan 3 kişi ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.