Bilecik Belediye Meclisi yılın ilk toplantısını 5 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirecek. 12 gündem maddesinin görüşüleceği toplantının 7. Maddesinde Belediyede bazı müdür ve müdürlük isimlerinde değişikliğe gidilmesi hususunda oylama yapılacak.
Bilecik Belediye Meclisi 2026 Ocak ayı olağan toplantılarının ilk birleşimi 5 Ocak günü Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.
Toplantıda gündeme alınan 12 madde görüşülerek karar bağlanacak. Gündemin 7. Maddesini; 12 Eylül 2025 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik gereğince müdür ve müdürlük isimlerinde değişiklik yapılması konusu görüşülecek.
Meclis ikinci oturumunu 08 Ocak Perşembe günü gerçekleştirecek.
