Bilecik CHP’de Bir Görevden Alma Daha

featured

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Örgütü’nde görev değişiklikleri sürüyor. İl Başkanlığı’nın ardından bu kez Kadın Kolları Başkanlığı’nda değişim yaşandı.

CHP Genel Merkezi’nin bilgisi ve onayı doğrultusunda, Bilecik İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine Tuba Gürses görevlendirildi.

Partide kurultay sürecinin ardından yaşanan gelişmeler kapsamında, daha önce İl Başkanı Ali Özdemir’in görevden alınmasının ardından yerine Kazım Yağmur atanmıştı. Son olarak CHP Bilecik İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Gacal da görevden alınırken, yerine Tuba Gürses getirildi.

Görev değişikliğiyle birlikte CHP Bilecik İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini bundan sonraki süreçte Tuba Gürses yürütecek.

Dilek Gacal

  Tuğba Gürses                              

“Bilecik’te Cumhuriyet Halk Partisi’nin halkçı, demokratik ve mücadeleci anlayışını daha da büyüteceğiz”

Diğer yandan geçtiğimiz günlerde CHP Bilecik İl Başkanı olarak ataması yapılan Kazım Yağmur ise konuya dair yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine, Genel Merkezimizin bilgisi ve onayı doğrultusunda Sayın Tuba Gürses görevlendirilmiştir.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin gücü; örgütünden, dayanışmasından ve halkıyla kurduğu güçlü bağdan gelmektedir. Kadınlarımızın ve gençlerimizin siyasette daha etkin, daha güçlü ve daha kararlı şekilde yer alması; partimizin geleceğe yürüyüşünde en önemli dayanaklarımızdan biridir.

Kadınlarımızın emeği, gençlerimizin enerjisi ve örgütümüzün kararlılığıyla Bilecik’te Cumhuriyet Halk Partisi’nin halkçı, demokratik ve mücadeleci anlayışını daha da büyüteceğiz.

Sayın Tuba Gürses’e yeni görevinde başarılar diliyor; kadınlarımızın ve gençlerimizin katkısıyla partimizin her kademesinde birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğimizi kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.”