Bilecik’te bir kuyumcu dükkanında gerçekleştirilen soygunla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
4 Mart 2026 Çarşamba günü Gazipaşa Mahallesi Tevfikbey Caddesi’nde bulunan bir kuyumcu dükkanında meydana gelen hırsızlık olayı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri çalışma başlattı.
Yapılan incelemelerde şüphelilerin kiralık bir otomobille olay yerine geldikleri, iş yerinin kepengini kopyaladıkları elektronik kumanda ile açtıkları ve ardından camı balyozla kırarak içeri girdikleri belirlendi. Zanlıların iş yerinden yaklaşık 6,5 milyon lira değerinde ziynet eşyası çaldıkları belirlendi.
Yürütülen çalışmalar sonucunda şüpheliler E.İ.A. (21), Y.K. (25), A.E. (24) ve B.K. (20) yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bilecik’te adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Öte yandan olayla bağlantılı oldukları değerlendirilen O.Ö. (22), D.T. (32) ve K.B. (20) isimli şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların ise sürdüğü
