Bu Kez Sahada O Olacak!

Bilecik imzasını atacak

featured

Bilecikli  kadın hakem Beyza Nur Uysal, Bölgesel Amatör Lig (BAL) karşılaşmasında görev alacak. Uysal’ın, Bilecik’ten BAL Ligi’nde görev yapan ilk kadın hakem olacağı belirtildi.

Hakemlik kariyerinde önemli bir adım atan Beyza Nur Uysal, 1 Kasım 2026 Pazar günü saat 13.00’te Safranbolu İlçe Stadı’nda oynanacak Safranboluspor ile Eskişehir Demirspor karşılaşmasında ikinci yardımcı hakem olarak sahaya çıkacak.

Karşılaşmada Yusuf Karamercimek orta hakem, Muhammed Çalar birinci yardımcı hakem, Beyza Nur Uysal ikinci yardımcı hakem ve Mehmet Can Sezer ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Bilecik’te bir ilke imza atacağı belirtilen Osmanelili genç hakem Beyza Nur Uysal’ın BAL Ligi’nde görev alacak olması, sevinçle karşılandı.