DİKKAT! BU MAHALLELERDE ELEKTRİK KESİNTİSİ YAPILACAK

featured

Söğüt ilçesinde planlı elektrik kesintisi uygulanacak.

Elektrik dağıtım şirketi tarafından gerçekleştirilecek LED dönüşüm çalışmaları nedeniyle, 06 Kasım 2026 Cuma günü Söğüt ilçesinin bazı mahalle ve sokaklarında planlı elektrik kesintisi uygulanacağı açıklandı.

Belediye tarafından yapılan duyuruda; İlk kesintinin saat 09.00 ile 13.00 arasında Balaban Mahallesi: Balta Sokak, Kurtuluş, Çimenlik, Danişment, Eskişehir Yolu, İnönü, Orta, Dündarbey, Değirmen, Saraç, Sancaktar, Hankaya, Kayacık, İstiklal, Pınardere, Balta, Kuz ve Kara Keçili ve Pınardere Orta Mahallesi: İnönü, Hankaya, Kurtuluş, Aydın, Osmangazi, Sinema, Kütüphane ve Tan Sokakta olacağı aktarıldı.

İkinci kesintinin ise saat 13.30 ile 18.00 arasında Cumhuriyet Mahallesi: Dereboy 1, Kızılsaray Yolu, Daracık, Hankaya, Curabey, Mescit, Baykoca, Şehit Üsteğmen Onur İlkhan, Dereboyu 2 Sokak ile 118, 123, 124, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ve 134. sokaklarında ve Kayhan Mahallesi: İpek Yolu, Mustafa Şimşek, Malhunhatun, Kileci, Kayıboyu, Hamidiye, Dursun Fakih, Akçakoca ve Aydoğdu’da olacağı belirtildi.

Belediye tarafından yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın belirtilen tarih ve saatlerde yaşanabilecek elektrik kesintilerine karşı gerekli tedbirleri almaları önemle rica olunur. Hemşehrilerimizin bilgisine sunarız.” ifadeleri yer aldı.