1. Haberler
  2. İlçe Haberleri
  3. Gölpazarı
  4. EN GÜZEL DAYANIŞMA ÖRNEĞİ

EN GÜZEL DAYANIŞMA ÖRNEĞİ

featured
0
Paylaş

İlimiz Osmaneli ve Gölpazarı bölgelerinde yaşanan yangınlarda dayanışmanın en güzel örneklerine tanık olduğumuz görüntülere rastlamak hepimizi derinden sevindirdi.

Bu kapsamda ilçe ve beldelerden yangın bölgesinde mücadele eden personellere destek olmak amacıyla su, ayran, yiyecek gibi temel ihtiyaçlar toplanarak bölgeye ulaştırıldığı kaydedildi.

Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut yaptığı değerlendirmesinde şu sözlewre yer verdi:

“BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”

“Osmaneli’de çıkan yangın felaketine karşı mücadele eden kahraman personellerimize destek olmak amacıyla belediyemiz tarafından araçlarımız bölgeye yönlendirilmiştir. Bugün ikinci kez yola çıkan aracımızla birlikte; su, ayran, yiyecek gibi temel ihtiyaçlar halkımızın da katkılarıyla toplanarak bölgeye ulaştırılıyor. Bu zorlu süreçte duyarlılık gösterip elini taşın altına koyan tüm hemşehrilerimize yürekten teşekkür ederiz. Birlikte güçlüyüz.”