İlimizin tanınmış Avukatlarından Recep Akay, 14 Mayıs 2023’te gerçekleştirilecek seçimlerde Milletvekili olmak için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Partililerin ve ailesinin yalnız bırakmadığı Akay, başvurusunu İl Başkanı Serkan Yıldırım’a sundu.
Recep Akay, burada yaptığı konuşmada, 14 Mayıs seçimlerinin ülkemiz açısında çok kritik bir viraj olduğunu ifade ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden rekor bir oyla seçileceğine olan inançlarının tam olduğunu söyledi.
Bu süreçte milletvekili adaylığı için ‘Bende varım’ diyerek yola çıktığını dile getiren Recep Akay, şöyle devam etti:
“Bu sefer halkla iç içe, halk tarafından sevilen güçlü adaylar istiyoruz dediler. Bende varım dedim. İnşallah daha fazla aday adayı olur ve en layık olan seçilir. Kim seçilirse seçilsin rabbim güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Şayet bana görev verilirse hem seçim sürecinde hem de sonrasında en iyi şekilde elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.”
Recep Akay, konuşmasının ardından başvuru dosyasını teslim ederek tebrikleri kabul etti.
