Söğüt’te Cumhuriyet Koşusu

featured

Söğüt’te Cumhuriyetin 102. yılı kutlamaları kapsamında bu yıl 3.’sü düzenlenen Cumhuriyet Halk Koşusu, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Toplam 6 kategoride 260 sporcunun yer aldığı yarışmada katılımcılar, Cumhuriyetin 102. yılını adımlarıyla kutladı.

Etkinliğe; İlçe Kaymakamı Murat Yayabaşı, Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, İl Gençlik ve Spor Müdürü Ramazan Demir, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Arif Yavuz ve İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Sercan Erbaş da katılarak sporculara destek oldular. Yarışmaların sonunda dereceye giren sporculara ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Diğer yandan Başkan Durgut yarışmaya ilişkin, “Cumhuriyetin 102. yılına yakışan bu anlamlı etkinlikte emeği geçen tüm kurumlara, sporculara ve vatandaşlara teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.