Gölpazarı Kaymakamı Feyza Nur Kılıç, göreve başladığı günden bu yana tüm köyleri tek tek gezerek vatandaşları dinliyor.
Kaymakam Kılıç, ilgili kurum amirleri ve müdürleri ile Büyüksürmeli ile Kavak köylerini ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Kılıç, talepleri dinledi.
Büyüksürmeli Köyü Muhtarı Yılmaz Güney’den köy hakkında bilgi alan Kılıç, halihazırda tamamlan kilit parke taşı döşeme işiyle köyün ortak kullanım alanı olan yapının inşaat sürecini inceledi.
Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, ”Köylülerimizin yaşam kalitesini yükseltmek ve kaynaklarımızı niteliği yüksek alanlarda sarf etmek amacıyla tüm kurumlarımız çalışmalarını yüksek performansla sürdürmeye gayret göstermektedir.” denildi.