1. Haberler
  2. Güncel
  3. TÜZÜN:”2026 Yılı; umudun büyüdüğü, karanlık günlerin geride kaldığı mücadelenin başarıya dönüştüğü bir yıl olacaktır”

TÜZÜN:”2026 Yılı; umudun büyüdüğü, karanlık günlerin geride kaldığı mücadelenin başarıya dönüştüğü bir yıl olacaktır”

featured
0
Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.

“‘2025’ De tüm baskılara rağmen meydanlarda adalet arayışımızı dile getirdik” sözlerini kullanan Tüzün, şu ifadelere yer verdi:

”Geçtiğimiz yıl; tüm kumpaslara haksızlıklara karşı direnişin, mücadelenin ve adalet talebinin yılı oldu. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde memleketimizin gür sesi olmaya, halkımızın haklı taleplerini kararlılıkla savunmaya devam ettik. İnanıyorum ki 2026 yılı; umudun büyüdüğü, karanlık günlerin geride kaldığı mücadelenin başarıya dönüştüğü bir yıl olacaktır. Yeni yılın; sizlere ve sevdiklerinize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, En içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”