TÜZÜN:”YENİ DÖNEMİ HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

featured

YENİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Tüzün, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de gerçekleştirilecek kapalı grup toplantısı öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Tüzün, Genel Başkan Özgür Özel’in liderliğinde TBMM’de gerçekleştirilecek toplantıya dair yaptığı açıklamasında, Millet iradesine ve halkın beklentilerine vurgu yaptı.

TÜZÜN;”BU SALONUN SÖZÜ DE YÖNÜ DE MİLLETİNDİR”

“İşte bu salonun sözü de yönü de milletindir” ifadelerine yer veren Tüzün, YENİ Parti olarak Türkiye’nin geleceğine yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini kaydetti.

Tüzün açıklamasının devamında; “Umudu büyüten, adaleti hâkim kılan ve kalkınmayı ülkemizin her köşesine taşıyacak yeni dönemi hep birlikte inşa edeceğiz. Bu yolun sahibi de, bu ülkenin gerçek gücü de halkımızdır.” sözlerini kullandı. Diğer yandan Tüzün, açıklamasında birlik, demokrasi ve halk odaklı siyaset vurgusu yaptı.