1. Haberler
  2. Manşet
  3. Vali Sözer’den İçişleri Bakanlığı’na Ziyaret

Vali Sözer’den İçişleri Bakanlığı’na Ziyaret

featured
0
Paylaş

Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ile İçişleri Bakan Yardımcıları Ali Çelik ve Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na yönelik bir dizi ziyarette bulundu.

Vali Sözer, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’yi; AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ve AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ile birlikte ziyaret etti. Ziyarette, ilde yürütülen çalışmalar, devam eden projeler ve ilin mevcut durumu üzerine değerlendirme ve istişarelerde bulunuldu.

Vali Sözer daha sonra, İçişleri Bakan Yardımcısı Ali Çelik’i; Mülkiye Başmüfettişi Mustafa Cem Toker’i ziyaret etti.

Program kapsamında son olarak İçişleri Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı ziyaret eden Vali Sözer ve beraberineki heyet ile gerçekleştirdiği ziyarette, yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Diğer yandan; Görevlerine yeni başlayan İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ile İçişleri Bakan Yardımcıları Ali Çelik ve Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Sözer, nazik kabulleri ve yakın ilgileri dolayısıyla şükranlarını arz etti.